Ομοσπ.Εργολάβων: Τερματισμό απεργίας και έναρξη διάλογου


Διαβάστε επίσης για τη συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία στη δίκη για το Μαρί και γιατί δύο νεαροί οδηγήθηκαν στη “στενή”.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σύνδεσμος «ώστε από κοινού να προσέλθουμε σε εντατικό διάλογο για γεφύρωση των μεταξύ μας διαφορών και κατ΄ επέκταση ανανέωση της συλλογικής σύμβασης».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εκτιμώντας με σοβαρότητα την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον κατασκευαστικό τομέα και τα αρνητικά συνεπακόλουθα μιας επ΄αόριστου απεργίας, η Ομοσπονδία έχει ήδη κάνει την υπέρβαση της μπαίνοντας σε διάλογο με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της εργατικής ειρήνης.

Για το καλό του τομέα, της οικονομίας και του τόπου μας, προστίθεται, η ΟΣΕΟΚ καλεί τις συντεχνίες των εργαζομένων όπως άμεσα τερματίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και προσέλθουν σε εντατικό διάλογο.

Οι οργανωμένοι εργολήπτες δηλώνουν την ετοιμότητα τους για ειλικρινή διάλογο, ο οποίος κατά την άποψη τους αποτελεί την μοναδική οδό που θα μας οδηγήσει εκτός του αδιεξόδου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ