Τηλεοπτικός καβγάς Γεωργιάδη – Χαϊκάλη με αποχώρηση (vid)


Διαβάστε επίσης και δείτε videos για τον Έλληνα πράκτορα της CIA που έφαγε 30 μήνες φυλάκιση και για την απόδραση  15.000 κροκόδειλων.


Πόλεμος μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη ξέσπασε στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχωρήσει εμφανώς εκνευρισμένος, από το στούντιο του Παλαιού Φαλήρου.

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο, τη στιγμή που το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας επιδεινώνεται δραματικά μέρα με την μέρα.

“Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;”, ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε:

“Σε προκαλώ – για να μην είσαι ψεύτης – από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να τα μοιράσεις στον κόσμο”, υπονοώντας φυσικά ότι με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος μπορεί να μπει στη θέση του κάθε μισθωτού ή συνταξιούχου.

“Είσαι ξεφτιλισμένος”, του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: “Εγώ ψέματα για να πάρω ψήφους δε λέω”.

Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο, με την απάντηση του βουλευτή από το στρατόπεδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να λέει σε έντονους τόνους:

“Είσαι καραγκιόζης και βλάκας. Πας αλλού το θέμα”.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. Αφού αφαίρεσε το μικρόφωνό του, είπε “Βye” και απλά αποχώρησε.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια “συγγνώμη” για την απρεπή του στάση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς, που προκάλεσαν αμηχανία στους παρουσιαστές και τους καλεσμένους.


Κόντρα Γεωργιάδη – Χαϊκάλη στον ΣΚΑΪ από Newscaster

Για περισσότερες ειδήσεις aαπό την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.