Κατεχόμενα-Τον πυροβόλησαν έξι φορές για τις εισπράξεις


Διαβάστε επίσης: Θανατική ποινή για Βρετανίδα εξαιτίας ναρκωτικών και πέθανε λίγο μετά την γέννηση του 7ου παιδιού της.   


Με τον κίνδυνο ακόμη και για την ίδια τους την ζωή κυκλοφορούν πλέον εκατοντάδες πολίτες, μετά και το απίστευτο περιστατικό σε κατάστημα ηλεκτρονικών. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι φορές πυροβόλησε ο αδίστακτος δράστης τον πωλητή Mehmet Demiray, προκειμένου να του αρπάξει τις εισπράξεις της επιχείρησης Αxess στην οποία δούλευε σε κεντρικό δρόμο της Αμμοχώστου. Στο θέμα αναφέρονται με σχετικά τους δημοσιεύματα όλες οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες. 

«Ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο», αναφέρει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Afrika, ενώ στο σχετικό της άρθρο η Halkin Sesi έχει τίτλο «Χτυπήθηκε με έξι σφαίρες». Η εφημερίδα αναφέρει ότι αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης πρέπει να ήταν μεταξύ 20 και 25 ετών, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναγνωρισθεί εξαιτίας του ότι είχε καλυμμένο το κεφάλι του με σκούφο και τα χέρια του με μαύρα γάντια. Ο προσδιορισμός της ηλικίας του έγινε κυρίως από τον σωματότυπό του.  

Η Hava Dis κάνει λόγο για «αιματηρή είσπραξη», προσθέτοντας ότι ο υπάλληλος, που δεν γνώριζε, ούτε είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον δράστη, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και η Kibris.