Τους έβαλε χέρι και μετά τις ξυλοκόπησε – Επτάμηνη φυλάκιση!


Διαβάστε επίσης, “Moody’s: Στο 50% η πιθανότητα “κουρέματος” κυπριακού χρέους” και  Η σύζυγος και ο φίλος της σκότωσαν τον “Φόξη”!.


 Ο δράστης διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο όταν και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά δύο κοπέλες. Συγκεκριμένα, άρχισε να πλησιάζει την μια από τις δύο και καθώς χόρευαν, ξεκίνησε να την χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η κοπέλα δεν έμεινε σταυρωμένα τα χέρια και αντέδρασε έντονα βάζοντας φρένο στις ορέξεις του επίδοξου “ερωτύλου”. Αφού πρώτα έβαλε τις φωνές, λοιπόν, ο δράστης απομακρύνθηκε γυρεύοντας το επόμενο του θύμα.

Ο 27χρονος προσέγγισε άλλη κοπέλα, αλλά αυτή την φορά δεν έμεινε στα χάδια. Προχώρησε ακόμη περισσότερο, προσπαθώντας να βάλει το χέρι του μέσα στη φούστα της νεαρής! Οι διαμαρτυρίες της έστρεψαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων πάνω του και τότε δράση ανέλαβαν οι άντρες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, που τον πέταξαν έξω.

Το συμβάν όμως δεν τέλειωσε εκεί αφού ο δράστης έστησε καρτέρι στις δύο νεαρές. Γύρω στις 3 π.μ και μόλις πλησίασαν στο αυτοκίνητό τους, αυτός έκανε την εμφάνιση του κτυπώντας βάναυσα την πρώτη που βρήκε μπροστά του. Από την μανία του 27χρονου δεν γλύτωσε ούτε η δεύτερη κοπέλα που προσπάθησε να βοηθήσει την φίλη της. Περαστικοί, οι οποίοι είδαν τις δύο κοπέλες στο έδαφος να δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, σταμάτησαν τον νεαρό. 

Οι δύο φίλες κατέληξαν στο νοσοκομείο και ο δράστης συνελήφθη. Ακολούθως οδηγήθηκε στο δικαστήριο, που του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών. Ο συνήγορος υπεράσπισης δικαιολόγησε τις πράξεις του πελάτη του λέγοντας ότι ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν η ομορφιά των θυμάτων του.

Ρόλο στην ποινή του 27χρονου διαδραμάτισε το λευκό ποινικό μητρώο του, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και το γεγονός ότι προέρχεται από πολύ φτωχή οικογένεια.