Βίντεο: Διάσωση μωρού που κόβει την ανάσα

 


Διαβάστε επίσης με ποιον τρόπο ταξίδεψε η “Μόνα Λίζα” στο φεγγάρι και για τον Χρυσοθήρα που βρήκε χρυσό αξίας 225.000 Ευρώ.


 

Είναι η απίστευτη στιγμή κατά την οποία ο πυροσβέστης καταπλακώνεται από ένα τεράστιο κομμάτι πάγου, λίγο πριν διαδώσει ένα μωρό από φλεγόμενο κτίριο.

Ακούγεται περισσότερο σα σενάριο κινηματογραφικής ταινίας αλλά το περιστατικό διαδραματίστηκε στη Ρωσία και το βίντεο αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Η πυροσβεστική δέχεται κλήση για πυρκαγιά στο συγκεκριμένο κτίριο και αμέσως ένα όχημα καταφθάνει στην περιοχή Magadan της Ρωσίας.Ο πυροσβέστης με τη βοήθεια της σκάλας σκαρφαλώνει προσεκτικά μέχρι τον τελευταίο όροφο για να απεγκλωβίσει όσους διαμένουν στο διαμέρισμα, ανάμεσά τους κι ένα μωρό λίγων μηνών.

Καθώς ανεβαίνει, ένα τεράστιο κομμάτι χιονιού από την οροφή πέφτει και τον παρασύρει. Την τελευταία ακριβώς στιγμή καταφέρνει να πιαστεί από τη σκάλα, αποφεύγοντας την πτώση.

Ο ηρωικός πυροσβέστης παρά το σοβαρό ατύχημά του, ανακτά τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του και συνεχίζει την ανάβαση ώστε να ολοκληρώσει τη διάσωση της οικογένειας.

Το χιόνι αποδείχτηκε πιο ύπουλο από τη φωτιά αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.