Βίντεο: Χταπόδι πιάνει το Σταυρό στα Θεοφάνεια


Διαβάστε επίσης για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων και δείτε την Ακρόπολη χιονισμένη όπως δεν την έχετε ξαναδεί.


Μία νέα μέθοδο ψαρέματος ανακάλυψαν όσοι είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον καθαγιασμό των υδάτων τα Θεοφάνεια στη Μύκονο.

Ο παπάς ρίχνει το σταυρό στη θάλασσα και αντί να τον πιάσουν οι ”βουτηχτές”, ένα μεγάλο χταπόδι κάνει την εμφάνισή του και κερδίζει τις εντυπώσεις και δέκα λεπτά δημοσιότητας.

Στο βίντεο που τράβηξε το cyclades24 φαίνεται ξεκάθαρα πως στην Άνω Μερά Μυκόνου το χταπόδι ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς τυλίχτηκε με μαεστρία γύρω από το σταυρό, αναγκάζοντας τους παρευρισκόμενους να επέμβουν για το βγάλουν.

Βέβαια θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το προσφιλές μαλάκιο, όχι το συγκεκριμένο, ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Πολ που προέβλεπε τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου; Μέχρι και μνημείο του έστησαν στο ενυδρείο του Oberhausen.

Εκτός από το ”χταπόδι- μάντη” έχουμε να θυμόμαστε και την υπόθεση ενός Νοτιοκορεάτη που καταδικάστηκε σε ισόβια, καθώς σκότωσε τη γυναίκα του δίνοντάς της να φάει ζωντανό χταπόδι.

Τα θέματα πολλά, όμως το θρησκόληπτο χταπόδι της Μυκόνου θα μείνει στην ιστορία!Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.