Βίντεο: Λεπτό προς λεπτό η διάσωση σκιέρ!


Διαβάστε επίσης, Βίντεο: Μωρό κλέβει την παράσταση, από τον τραγουδιστή πατέρα του και Βίντεο σοκ: Ξαφνικός θάνατος σε ηλεκτροφόρο πυλώνα.


Τη δραματική διάσωση μιας  σκιέρ κατέγραψε η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του διασώστη της στο Lake Tahoe της Καλιφόρνια.

Η τυχερή  μέσα στην ατυχία της  κοπέλα  θάφτηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε σκι σε μια πλαγία του βουνού.

Τα πλάνα της αγωνιώδης διάσωσης που κράτησε δέκα λεπτά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Sierra Avalanche Center την περασμένη εβδομάδα.

Η σκιέρ ήταν καλυμμένη από το χιόνι. Το μόνο που μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς ήταν τα χέρια της.

Η παγιδευμένη σκιέρ ανέφερε για την περιπέτειά του  “Ήμουν στο έλεος του χιονιού». Έπεισα τον εαυτό μου να ηρεμήσει. Στη συνέχεια, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να περιμένω. Ήμουν πολύ τυχερή.”


Echo από stefanelonikitelo

Το βίντεο έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών επικρίσεων, και η σκιέρ αναγνωρίζει τα λάθη έγιναν από την  ίδια και τους διασώστες της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο διασώστης δεν είχε τα κατάλληλα εργαλεία για να την  απεγκλωβίσει αλλά δεν διέθετε και την κατάλληλη εκπαίδευση για ένα τέτοιο σενάριο!

“Η αλήθεια είναι, είμαι περήφανη  για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Ήταν αρχάριος στη διάσωση από  χιονοστιβάδα ωστόσο  χειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση” ανέφερε η γυναίκα.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.