Βίντεο με το χαστούκι της πρέσβειρας σε αστυνομικό!


Διαβάστε επίσης, “Reuters: Συγγνώμη Κύπρου σε Αίγυπτο λόγω πετρελαίου!” και “Το 24h σας μεταφέρει τον… χαμό στα πρατήρια! (vid)”.


Στο βίντεο, φαίνεται να υποδεικνύεται στην πρέσβειρα να περάσει τον έλεγχο ασφαλείας, ούτος ώστε να μπορέσει να συνοδεύσει τους συγγενείς της στην αίθουσα αναχωρήσεων, κάτι το οποίο η ίδια δεν αποδέχτηκε και αντέδρασε. Ένας εκ των συνοδών της παρεμβαίνει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροεπεισόδιο με την αστυνομία.

Στη συνέχεια η πρέσβειρα επιμένει να προχωρήσει στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ γυναίκα αστυνομικός της υποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι απαραίτητος ο έλεγχος, εξοργισμένη τότε η Αιγύπτια πρέσβειρα την χαστουκίζει στο πρόσωπο, προκαλώντας της επέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι και την απομάκρυναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη η Κυβέρνηση απολογήθηκε δημόσια στην Αίγυπτο για το περιστατικό, μετά και την απαίτηση του Καϊρου για απολογία. Γεγονός που ίσως να εξηγεί την απολογία της Κυβέρνησης, είναι οι ιδιαίτερες σχέσεις Κύπρου – Αιγύπτου μιας και στη μέση υπάρχει το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης(ΑΟΖ).