Βίντεο: Τον έδειρε επειδή του έκλεψε το iPhone (pics)


Διαβάστε επίσης, “Βίντεο: Κινέζα “ψαλιδοχέρης” αφοπλίστηκε με μία κλωτσιά” και “Στο «σφυρί» το αυθεντικό Batmobile”.


Το iPhone του Kenneth Schmidgall εκλάπη, στις 28 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας. Ο 26χρονος εργάτης από την Καλιφόρνια αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και να πάρει πίσω την ακριβή συσκευή.

Αφού δοκίμασε να καλέσει επανειλημμένα στον αριθμό του χωρίς να λάβει απάντηση, μαζί με το φίλο του Greg Torkelson χρησιμοποίησαν μια ειδική εφαρμογή που ονομάζεται «Find My iPhone» (Βρες το iPhone μου). Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εντοπίσει πού βρίσκεται η συσκευή μέσω GPS.

Οι δύο φίλοι πέρασαν ώρες προσπαθώντας να εντοπίσουν την τοποθεσία της συσκευής. Το λογισμικό τούς οδήγησε σε έναν άνδρα που επέβαινε σε ποδήλατο. «Είδα ένα κύριο σε ένα ποδήλατο, τον ακολουθήσαμε χρησιμοποιώντας το λογισμικό και κάθε φορά που η ένδειξη θα ακινητοποιούνταν, ο τύπος στο ποδήλατο είχε σταματήσει».

Καταγράφοντας τη σκηνή με κάμερα, οι άντρες ακολούθησαν τον κλέφτη. Αν και τον έχασαν τρεις φορές, τελικά κατάφεραν να τον στριμώξουν σε μια ακτή. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ο Schmidgall να μονομαχεί με τον άνδρα με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο κλέφτης τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ κρατούσε μια πέτρα.

Η μάχη διήρκεσε 18 λεπτά. Ο Greg Torkelson ισχυρίστηκε πως ψέκασε τον άντρα στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού και επιχείρησε να τον συλλάβει. Στο σημείο βρέθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κράτησε τον άντρα μέχρι να φτάσουν οι Αρχές. Στο βίντεο φαίνεται να παραδίδει το κλεμμένο iPhone.

«Απλά θέλαμε να πάρουμε το iPhone πίσω» δήλωσε ο Torkelson για να συμπληρώσει: «Σε ένα βαθμό ήταν και η αδρεναλίνη… με το κυνήγι για να καταφέρουμε να πιάσουμε τον άντρα». 

Το τέλος της μάχης, βρήκε τον Schmidgall με ένα σκισμένο χείλος και λίγες εκδορές και τον κλέφτη με τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. «Δεν είναι το τηλέφωνο που είναι σημαντικό. Είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι τελικά τη γλιτώνουν συνέχεια, ενώ τα τηλέφωνα έχουν κλαπεί», δήλωσε ο Schmidgall, απαντώντας εάν τελικά άξιζε να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο για ένα iPhone.

Δείτε το βίντεο από τη σκληρή μάχη των δύο αντρών…

 

Πηγή: newsbeast.gr