Βρήκε μισό εκατομμύριο δολάρια και τα επέστρεψε


Διαβάστε επίσης και δείτε video για τον 90χρονο Άραβα που έκανε μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης συζήγου του και για τον ελέφαντα που κλέβει κινητά.


Βραβείο υποδειγματικού πολίτη κερδίζει ο Ιορδανός, Ναγιέλ Τζαμάαν, ο οποίος βρήκε στη μέση ενός δρόμου της πόλης Ζάρκα έναν σάκο που περιείχε 450.000 δολάρια και αμέσως προσπάθησε να βρει τρόπο για να τον επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

“Ο Ναγιέλ Τζαμάαν βρήκε σήμερα 320.000 δηνάρια (450.000 δολάρια) που ανήκαν σε τράπεζα, ενώ περπατούσε στην οδό Στρατού στη Ζάρκα”, ενημέρωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Χασάν Θάχερ, μεταδίδει το πρακτορείο Πέτρα.

“Αμέσως ήλθε σε επαφή με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό για να του ζητήσει βοήθεια προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Τώρα έχουμε τα χρήματα και έχουμε ξεκινήσει τις έρευνες”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν διήρκεσαν πολύ: τρεις μεταφορείς χρηματαποστολής είχαν δηλώσει νωρίτερα στην αστυνομία την απώλεια “ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού” ενώ μετέφεραν χρήματα από τράπεζα της πόλης, προσθέτει το Πέτρα.

Στο τηλεγράφημα δεν προστίθεται εάν η τράπεζα, ή η εταιρεία χρηματαποστολών πρόκειται να επιβραβεύσουν με χρηματικό ποσό τον Τζαμάαν για την εντιμότητά του.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.