Εφημερίδες: “ΔΗΚΟ vs Λιλλήκας”

Αλλα θέματα είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τον αγωγό αερίου μέσω Τουρκίας, η αντιπαράθεση Ντράγκι – Σόϊμπλε για την Κύπρο και το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών από το Μάρτιο, ειδικά στους δήμους, καθώς και άλλα θέματα.

Η εφημερίδα «Αλήθεια» με τίτλο «Η αποχή τρομάζει το ΑΚΕΛ» γράφει για τις 5 «φυλές» των απογοητευμένων ψηφοφόρων του κόμματος και πως ομάδες του ΑΚΕΛ γυρίζουν κάθε βράδυ από σπίτι σε σπίτι για να πείσουν τους απογοητευμένους και αποστασιοποιημένους ψηφοφόρους του κόμματος. Αλλού γράφει ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν απέκλεισε αγωγό αερίου μέσω Τουρκίας. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην αποψινή τηλεμαχία των υποψηφίων Προέδρων και γράφει ότι θα υπάρξουν νέοι κανόνες.

Η εφημερίδα «Η Σημερινή» με τίτλο «Απειλούν τη ζωή των θυμάτων τους οι τοκογλύφοι» αναφέρεται στο φαινόμενο που, όπως γράφει, βρίσκεται σε έξαρση τον τελευταίο καιρό και γράφει πως δικηγόρος δανείστηκε 12.000 ευρώ και πλήρωσε μέχρι τώρα 44.500. Σε άλλο θέμα γράφει υπήρξε αντιπαράθεση Ντράγκι – Σόϊμπλε για την Κύπρο. Αλλού γράφει ότι οι άποροι αυξάνονται, ειδικότερα στην επαρχία Πάφου και αναγκάζει τις τοπικές αρχές να δημιουργήσουν νέα παντοπωλεία.

Η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» με τίτλο «Ερίζουν για ΔΗΚΟϊκή ψήφο» γράφει για κατά μέτωπο επίθεση Γιώργου Λιλλήκα εναντίον του Μάριου Καρογιάν και απάντηση του ΔΗΚΟ ότι στη χθεσινή συγκέντρωση ΔΗΚΟικών στελεχών στη Λεμεσό ήταν μόνο 5-6 που έχουν στελεχώσει το επιτελείο του κ. Λιλλήκα. Αλλού γράφει για στάση πληρωμών από το Μάρτιο και πως το ενδεχόμενο είναι ορατό για τους δήμους λόγω έλλειψης ρευστότητας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αντισυλληπτικό χάπι είναι ύποπτο για θανάτους και η γαλλική Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων έχει αρχίσει έρευνα.

Η εφημερίδα «Χαραυγή» με τίτλο «Κρίσιμα εικοσιτετράωρα» γράφει ότι γίνονται επαφές σε υψηλό επίπεδο για απευθείας χρηματοδότηση των τραπεζών και πως εκπρόσωποι της Pimco θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τις τράπεζες, όπου θα τους αναλύσουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων. Αλλού γράφει ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κάλεσε τον λαό να μην ξεχνά ποιοι τιμούν την προδοσία. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι οι οικοδόμοι συνεχίζουν την απεργία διαρκείας.