Υποψήφιος έβαλε το έμβλημα του Γκίνες στο ψηφοδέλτιο!


Διαβάστε επίσης, “Ποιος πιστεύετε ότι βγήκε “νικητής” στο 2ο debate;” και “Το 2o Debate λεπτό πρός λεπτό στο 24Η (pics – vids)”.


Που έχει τυπωθεί στα 575.000 ψηφοδέλτια που ετοιμάστηκαν από το Κυβερνητικό Τυπογραφείο.

Αν η Εταιρεία Guinness World Records Ltd επιμένει στην αξίωση της όπως αφαιρεθεί το έμβλημα της, τότε τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να τυπωθούν εκ νέου ή να αφαιρεθεί από τα υφιστάμενα ψηφοδέλτια το έμβλημα της Εταιρείας, που θα έχει σίγουρα επιπλέον κόστος.

“Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για ζημιές τώρα. Είμαστε σε επικοινωνία με το Ρεκόρ Γκίνες και περιμένουμε την αντίδραση τους. Τους έχουμε στείλει επιστολή-απάντηση στις παραστάσεις που έχουν κάνει και αναμένουμε τις αντιδράσεις τους”, ήταν η απάντηση του Βοηθού Γενικού Εφόρου Εκλογών, Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρη Δημητρίου στο ΚΥΠΕ.

“Είναι κάτι το οποίο θα δούμε με την Νομική Υπηρεσία τι θα κάνουμε, όπως είδαμε και το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής που τους στείλαμε στο ποια θα είναι τα επόμενα βήματα μας. Μπορεί η απάντηση να είναι τέτοια που να λήγει το θέμα εδώ που είμαστε”, κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποίησε το έμβλημα της Εταιρείας Guinness World Records Ltd, επειδή ο ίδιος είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Ως ιδιοκτήτης οίκου νυφικών, το 2007 κατασκεύασε τη μακρύτερη ουρά νυφικού φορέματος στον κόσμο.

Πηγή ΚΥΠΕ