Πρόσφερε 25,000 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας


Διαβάστε επίσης πως εμπλέκεται εταιρεία Κύπριων στο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου. Διαβάστε ακόμα, “Βίντεο: Ανατίναξη πύργων σε slow motion”


Ανώνυμος Λαρνακέας εισέφερε το χρηματικό ποσό των 25 χιλιάδων ευρώγια αγορά τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, τα οποία θα προσφερθούν ως βοήθεια σε δυσπραγούντες συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης ευχαρίστησε «ένα συμπολίτη μας ο οποίος με μια διάθεση πραγματικής φιλανθρωπίας έχει προσφέρει ένα μεγάλο ποσό για το κοινωνικό παντοπωλείο. Τέτοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης είναι η βάση πάνω στην οποία κτίζουμε την κοινωνική συνοχή στο Δήμο Λάρνακας».

Δυστυχώς, συνέχισε, «οι απαιτήσεις του κοινωνικού παντοπωλείου και οι ανάγκες ολοένα και αυξάνονται. Έχουμε πάνω από χίλια άτομα τα οποία περιμένουν βοήθεια σε τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας και στηριζόμαστε στη κοινωνική αλληλεγγύη όλων των συμπολιτών μας για να αντεπεξέλθουμε, αφού το πρόβλημα του ενός είναι πρόβλημα όλων».

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε «ανιδιοτελή» την προσφορά του συμπολίτη μας η οποία όπως ανέφερε «έγινε προς αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας στην αντιμετώπιση της φτώχειας που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λουρουτζιάτης είπε πως «ο αριθμός των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια των κοινωνικών παντοπωλείων ολοένα και αυξάνεται».

 

Πηγή : ΚΥΠΕ