Έπαιρνε «μάτι» και έφαγε 9μηνη φυλάκιση


Διαβάστε επίσης για το διαγωνισμό του 24Η και ψηφίστε ποιος πιστεύεται ότι ήταν ο νικητής του Debate και για το σκαμπίλι που έφαγε η Κύπρος στο Eurogroup.


Στο διάστημα 01- 26 Νοεμβρίου ο 30χρονος κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές 11 συναδέλφων του σε συνολικά 139 φιλμάκια το οποία έβλεπε και έσβηνε, τοποθετώντας και πάλι τη μικροκάμερα στην τουαλέτα. Όταν η αστυνομία παρέλαβε την κάμερα ανακάλυψε επτά φιλμάκια, τα οποία δεν είχαν σβηστεί.

Σύμφωνα με την επαρχιακό δικαστή Λευκωσίας Νάταλι Ταλαρίδου – Κοντοπούλου, ο 30χρονος, προέβη σε αυτήν την ενέργεια, κάτω από το κράτος έντονης παρόρμησης από την οποία αντλούσε σεξουαλική ικανοποίηση.

Στην ετυμηγορία σημειώνονται και τα ακόλουθα:  “Ο κατηγορούμενος (σ.σ. καταδικασθείς) κατ’επανάληψη και με βάναυσο τρόπο παραβίασε την ιδιωτική ζωή αυτών των γυναικών για να ικανοποιήσει σεξουαλικής φύσεως διαστροφή. Οι γυναίκες δεν γνώριζαν ότι τις μαγνητοφωνούσε σε ημίγυμνη κατάσταση σε χώρο όπου ο κάθε άνθρωπος αναμένει να έχει την απόλυτη απομόνωση. Τα ψυχικά τραύματα αυτών των γυναικών μπορεί να έχουν μόνιμο χαρακτήρα και έχει διαταραχθεί η καθημερινή τους ζωή και η απόλαυση της ζωής τους. Πρέπει ο κατηγορούμενος (σ.σ. καταδικασθείς) να τιμωρηθεί για τις πράξεις του γιατί έχει εξευτελίσει την προσωπικότητα αυτών των γυναικών».