Βγάζει εκατομμύρια πουλώντας αέρα! (Pics)


Διαβάστε επίσης, “Γιαπωνέζα σταρ ξύρισε το κεφάλι της για ένα ραντεβού (vid)” και “Ένας Έλληνας για δήμαρχος της Νέας Υόρκης”.


Αέρα “κοπανιστό” πουλά, Κινέζος πολυεκατομμυριούχος! Ο λόγος για τον Guangbiao Chen  ο οποίος έκανε την περιούσια του, ασχολούμενος επιχειρηματικά με την ανακύκλωση.

Σύμφωνα με Κινεζικά μέσα ενημέρωσης έχουν πωληθεί τις δέκα τελευταίες μέρες δέκα  εκατομμύρια κουτιά με αέρα, καθώς τα ποσοστά της ρύπανσης έχουν αναρριχηθεί σε επίπεδα ρεκόρ.

Ο επιχειρηματίας βρήκε αυτόν το πρωτότυπο τρόπο να  διαμαρτυρηθεί για τα υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μοίρασε αλουμινένια κουτάκια σε πολίτες που περιέχουν καθαρό αέρα από μακρινές περιοχές της Κίνας.

“Θέλω να πω στους δημάρχους, στους επικεφαλής της κομητείας και στους προέδρους των μεγάλων εταιριών: μην κυνηγάτε απλά την αύξηση του ΑΕΠ, μην κυνηγάτε τα μεγαλύτερα κέρδη εις βάρος των παιδιών και των εγγονών μας, με κόστος το περιβάλλον” δήλωσε ο Guangbiao Chen.

Στη συσκευασία αναγράφεται η φράση “Ο Guangbiao Chen είναι καλός άνθρωπος”.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας μιλώντας στο Reuters αναφέρει “Περπατώ στο δρόμο με τα πόδια για περίπου είκοσι  λεπτά, ο λαιμός μου πονάει και νιώθω ζαλάδα”.

Το κόστος τους είναι 80 σέντς και μέρος των εσόδων, θα δίνονται σε φτωχές περιοχές της Κίνας και σε περιοχές με ιστορική σημασία.

Ο  Guangbiao Chen έχει περιουσία που αγγίζει τα 740 εκατομμύρια δολάρια και είναι γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση και τις εκκεντρικές του ιδέες.

Για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο, διαβάστε στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.