Πιθανόν να φάγαμε αλογίσιο κρέας ως μοσχαρίσιο! (vid)


Διαβάστε επίσης και δείτε video με το δελτίο ειδήσεων του 24Η και για τη νέα αύξηση στα καύσιμα.


Σε παρτίδα με μπιφτέκια της Ιρλανδικής εταιρείας RangeLand Food, βρέθηκε ποσοστό 75% DNA αλόγου. Το θέμα για μας είναι ότι η εν λόγω εταιρεία εξάγει προϊόντα στην Κύπρο!

Το θετικό είναι ότι το κρέας αλόγου δεν είναι επιβλαβές για την υγεία και ότι η όλη υπόθεση εξετάζεται σοβαρά από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες. Το αρνητικό ότι πιθανόν να καταναλώσαμε κρέας αλόγου ως μοσχαρίσιο και να πέσαμε θύματα αισχροκέρδιας.

Κι αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμά από τη συνομιλία μας με τον Διευθυντή των κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Γιώργο Κυριακίδη.

Πάντως, βάσει των όσων μας είπε, ίσως και την Πέμπτη (06/02) να ξέρουμε τα πάντα για την υπόθεση, αφού βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον αρμόδιο Υπουργό της Ιρλανδίας. 

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Κυριακίδη, ο οποίος απαντά όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν από την όλη υπόθεση:


Συνέντευξη με τον Γιώργο Κυριακίδη, Διευθυντή… από 24hcomcy