Ανακοινώθηκαν οι ώρες ψηφοφορίας για τις εκλογές

 


 

Διαβάστε επίσης, “Εφημερίδες: «Πάει γι’ αυτογκόλ το Προεδρικό για το ξέπλυμα»” και “Αρχίζει η εκπαίδευση ανέργων για τις Προεδρικές”.


 

Ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Εκλογών αναφέρει ότι ο προεδρεύων υπάλληλος κάθε εκλογικού κέντρου μπορεί, αν παραστεί ανάγκη, να παρατείνει τις ώρες ψηφοφορίας το αργότερο μέχρι τις 9.00 μ.μ., αν υπάρχει μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων έξω από το εκλογικό του κέντρο, που περιμένουν για να ψηφίσουν.

Οσον αφορά τις ώρες ψηφοφορίας για τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού έχουν καθοριστεί ως ακολούθως ανάλογα με την τοπική ώρα της χώρας: Στο Κατάρ, Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία από τις 10 π.μ-7μ.μ. με διάλειμμα από τις 2 μ.μ.-3 μ.μ. Στην Ελλάδα και Βουλγαρία από τις 7 π.μ.-6 μ.μ. με διάλειμμα 12 μ.μ.-1 μ.μ. Στην Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία και Τσεχία από τις 9 π.μ.-5 μ.μ. με διάλειμμα 1 μ.μ.-2 μ.μ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 8 π.μ.-4 μ.μ. με διάλειμμα από τις 12 μ.μ.-12.30 μ.μ. Στις ΗΠΑ από τις 7 π.μ.-11 π.μ.

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακηρυχθεί το βράδυ μετά τις εκλογές, στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του ΚΟΑ “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

Πηγή ΚΥΠΕ