Αναστασιάδης: Δεν υπογράφω μνημόνιο που θα προνοεί κούρεμα καταθέσεων


 Διαβάστε επίσης: Στο πλευρό του Αναστασιάδη διάφοροι Κοινοτάρχες και Εφημερίδες: “Τελευταίο Ντιμπέιτ”


Σε δηλώσεις του, στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι δεσμεύεται για αυτό τόσο απέναντι στους Κύπριους, όσο και στους ξένους επενδυτές, ενώ είπε ότι στέλνει ταυτόχρονα σαφέστατα μηνύματα προς όλους τους αποδέκτες στο εξωτερικό «ότι δεν πρόκειται ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψει το όποιο μνημόνιο που θα περιέχει οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων»προσθέτοντας ότι επιβάλλεται να τεθεί τέρμα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Η χώρα, είπε ο κ. Αναστασιάδης, βρίσκεται ενώπιον δυσβάσταχτων προβλημάτων αλλά και σημαντικών κινδύνων και πρόσθεσε ότι οι χθεσινές δηλώσεις μετά τη σύνοδο του Eurogroup, δημιούργησαν και δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα που επιτείνουν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να δράσουμε αμέσως, καθώς οι στιγμές είναι «σημαντικά κρίσιμες» και είπε ότι η πατρίδα χρειάζεται άμεσα ισχυρή εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Μιας κυβέρνησης, που, είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος, θα δράσει τάχιστα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την επιδεινούμενη κατάσταση και να δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία του τόπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ