Απόλυση καθηγήτριας για καυτές φωτογραφίες στο twitter (Pics)


Διαβάστε επίσης, “Βίντεο: Γυναίκα σε αμόκ σπάει παράθυρο περιπολικού” και “Ελληνας έκανε πρόταση γάμου στον 94ο όροφο”.


Οι προκλητικές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η 23χρονη Carly McKinney οδήγησαν στην απόλυσή της από το γυμνάσιο στο οποίο εργαζόταν ως μαθηματικός.

Η Carly McKinney από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών πόζαρε γυμνή ή φορώντας προκλητικά εσώρουχα αλλά και καπνίζοντας κάνναβη.

Τις επίμαχες φωτογραφίες ανακάλυψαν κάποιοι συνάδελφοί της, οι οποίοι έσπευσαν να ενημερώσουν τη διεύθυνση αφού πολλές από τις εικόνες είχαν δει αλλά και σχολιάσει οι μαθητές της.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η ίδια παραδέχτηκε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η ίδια δημιούργησε τον εν λόγω λογαριασμό μαζί με ένα φίλο της. Ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είχε αναρτήσει όλες τις φωτογραφίες εκείνη.

Πολλοί είναι πάντως οι μαθητές που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, επισημαίνοντας ότι η καθηγήτρια δεν έπρεπε να τιμωρηθεί για ό,τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο.

“Είναι μία καθηγήτρια μόνο πέντε ή έξι χρόνια μεγαλύτερη από τους μεγαλύτερους μαθητές του σχολείου, οπότε αισθανόμαστε ότι συνδεόμαστε σε προσωπικό επίπεδο”, σημείωσε μαθητής γυμνασίου στο Overland.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr  επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.