Απόπειρα αυτοκτονίας έξω από το Μπάκιγχαμ (vid)


 Διαβάστε επίσης, “Το Ιράν έστειλε μαϊμού… στο διάστημα (vid)” και “Βίντεο: Πόσα εσώρουχα μπορεί να φορέσει ένας άντρας;”.


Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια εκατοντάδων Βρετανών και τουριστών έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ένας μεσήλικας την ώρα της αλλαγής της φρουράς.

Ο άνδρας έστρεψε ένα μαχαίρι προς το λαιμό του στις  11.50 το πρωί, τοπική ώρα, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Telegraph, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί, έτρεξαν κατά πάνω του και του επιτέθηκαν με όπλο Taser.

Ο Josh Greenberg ο οποίος τράβηξε τις φωτογραφίες ανέφερε: “Ήμουν με τα πόδια στην περιοχή,  άκουσα κάποια αναταραχή στην περιοχή δίπλα από το Victoria Memorial. Ένας άνδρας έτρεχε  στη  πλατεία με ένα μαχαίρι στο το λαιμό του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον περικύκλωσαν αστυνομικοί με άλογα της αστυνομίας. Σε  λιγότερο από δύο λεπτά, ήρθε ένα αυτοκίνητο με αξιωματικούς που κρατούσαν όπλα Taser”.

Οι αρχές εξηγούσαν στον κόσμο, ότι ο άνδρας ήθελε να κάνει, ουσιαστικά, μια επίδειξη , την ώρα που γινόταν η αλλαγή της φρουράς.

“Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα” επαναλάμβαναν οι Αρχές.

 Ο 33χρονος  Kevin Burrows ανέφερε: “Ένας άνθρωπος έτρεχε προς το παλάτι. Η  αστυνομία περικύκλωσε την περιοχή”.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και είναι πολύ πιθανό πως όχι μόνο έσωσαν τη δική του ζωή, αλλά και των φρουρών, καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να που με σιγουριά ποιες ήταν οι προθέσεις του.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.