Χατζηγεωργίου: “Ποιοι θα σε πλαισιώσουν κ. Αναστασιάδη”;

 

“Είναι με πραγματική έκπληξη που είδαμε το περιεχόμενο της χθεσινής ανακοίνωσης του κ. Αναστασιάδη”, συμπλήρωσε ο κ. Χατζηγεωργίου.


Διαβάστε επίσης τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση και για τη δήλωση του «υπουργού οικονομίκών και ενέργειας» του ψευδοκράτους, Σουνάτ Ατούν, για το Φυσικό Αέριο.


 Σε μια ανακοίνωση τεσσάρων παραγράφων, ανέφερε, περιέχονται τέσσερις τόνοι μισαλλοδοξίας. “Εμείς δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να επισημαίνουμε αυτό που έδειξε και δημοσκόπηση των τελευταίων ημερών. Ότι οι πολίτες, ακόμα και πολλοί απ’ αυτούς που τον ψηφίζουν, στην ερώτηση τι επιλέγουν μεταξύ Αναστασιάδη και κάποιου άλλου – οποιουδήποτε άλλου-, η πλειοψηφία δηλώνει ότι ψηφίζει τον κάποιον άλλο. Ίσως γιατί ψηφίζοντας τον κ. Αναστασιάδη κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ψηφίζει. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει αν εκλεγεί. Ακόμη και τα τόσα νομοσχέδια που υποστηρίζει πως έχει ετοιμάσει τα αποκρύβει. Και αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο”, πρόσθεσε.

Ο κ. Χατζηγεωργίου είπε πως “θα ήταν πραγματικά χρήσιμο να μας πει σήμερα ο κος Αναστασιάδης με ποιους θα ενώσει δυνάμεις αύριο; Με ποιους θα κυβερνήσει; Ποιοι θα τον πλαισιώνουν αν εκλεγεί;”.

“Είμαστε βέβαιοι ότι αν σήμερα όσοι ψηφίζουν τον κ. Αναστασιάδη γνώριζαν ποιοι θα είναι αύριο Υπουργοί, βοηθοί Γενικοί Εισαγγελείς ή Υφυπουργοί θα απέστρεφαν με τρόμο το βλέμμα από τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Ας μας πει ποιοι θα τον πλαισιώσουν για να ξέρει και ο κόσμος τι στο καλό πραγματικά σημαίνει το «ενώνουμε δυνάμεις»”, δήλωσε ο κ. Χατζηγεωργίου.

Κάλεσε, τέλος, «τον κόσμο να επιλέξει τον νέο, τον αξιόπιστο, τον υπεύθυνο, να ψηφίσει αυτόν που θα συγκρουστεί με την πολιτική παρακμή, τον Σταύρο Μαλά».

Πηγή: ΚΥΠΕ