Δικαστής κοιμόταν κατά τη διάρκεια της δίκης (Vid)

 


Διαβάστε επίσης και δείτε videos για το δυστύχημα τρένων στην Αφρική και για την απόπειρα αυτοκτονίας ιδιοκτήτη του Κλαμπ στη Βραζιλία, λόγω της τραγωδίας με 235 νεκρούς.


Στο τέλος της οποίας ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετώνΤο βίντεο που εικονίζει τον δικαστή Γεβγκένι Μαχνό να κοιμάται κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον Ιανουάριο. «Η Επιτροπή Κρίσεως Δικαστών έκανε δεκτή την παραίτηση του Μαχνό» δήλωσε στο πρακτορείο Ρία Νοβόστι η δικαστής και μέλος της Επιτροπής Βαλεντίνα Ποζάρσκαγια.

Στο βίντεο, που φέρεται να γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας δίκης για απάτη τον περασμένο Ιούλιο στην πόλη Μπλαγκοβεσένσκ φαίνεται ο δικαστής Μαχνό να γέρνει στην καρέκλα του με το κεφάλι κρεμασμένο στη μια πλευρά.

Ο επιχειρηματίας που καταδικάστηκε σε καταναγκαστικά έργα θα ξαναδικαστεί στις 14 Φεβρουαρίου αφού έγινε δεκτή η έφεσή του.

Ο δικαστής Μαχνό μπορεί να επιστρέψει στην έδρα, εάν το θέλει, αρκεί να ξαναδώσει εξετάσεις, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

 

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.