Δολοφονία ζευγαριού για ένα πιτ μπουλ (vid)


Διαβάστε επίσης, “Βίντεο που σοκάρει: Τίγρης σε τσίρκο κατασπάραξε εκπαιδευτή!” και “Σοκ: Βίασε και σκότωσε την κόρη του και τον άφησαν ελεύθερο”.


Άγρια δολοφονία στο Dallas των Η.Π.Α με αφορμή τα περιττώματα ενός πιτ μπουλ!

Δράστης ο 75χρονος  Chung Kim ο οποίος φέρεται να  πυροβόλησε τους γείτονές του, Jamie Stafford και την Michelle Jackson οι οποίοι διέμεναν σε διαμέρισμα ακριβώς πάνω από αυτόν.

Σύμφωνα με την  Dallas Morning News η διαμάχη μεταξύ του δράστη και ζευγαριού μαινόταν για περίπου ένα χρόνο.


Dallas Neighbor Kills Two People Over Dog Po από stefanelonikitelo

Σύμφωνα με τους γείτονες τσακωνόντουσαν συχνά καθώς το πιτ μπουλ της οικογένειας έκανε την ανάγκη του στο αίθριο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν είδε την  Michelle να βγάζει για άλλη μια φορά το σκύλο στο αίθριο, κατέβηκε από το διαμέρισμά του και την πυροβόλησε εξ επαφής. Στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του  Jamie και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μάλιστα ο δεύτερος προσπάθησε απεγνωσμένα να διαφύγει από το μπαλκόνι του.

Ο 75χρονος προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με τον Πολιτειακό νόμο του Τέξας η ποινή που επιβάλει συνήθως το δικαστήριο για τη  δολοφονία κάποιου ανθρώπου  είναι ισόβια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, ή ακόμα και θανατική ποινή.

Το ζευγάρι είχε πέντε παιδιά.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.