Έκκληση αστυνομίας προς πολίτες για τις διαρρήξεις


 Διαβάστε επίσης για τη γυναίκα που έπεσε στα σκαλιά της εκκλησίας και μεταφέρθηκε στην εντατική και για την έκθεση της Pimco.


Παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα κατάφεραν να εισέλθουν οι διαρρήκτες στο υπνοδωμάτιο κατοικίας Βρετανών που διαμένουν μόνιμα στην Πέγεια και να αποσπάσουν απ’ αυτήν χρυσαφικά αξίας 50 χιλιάδων ευρώ και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής, ανέφερε πως η καταγγελία έγινε από την 42χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας προσθέτοντας πως η διάρρηξη έγινε κατά τον χρόνο που η ιδιοκτήτρια της κατοικίας απουσίαζε από αυτήν μεταξύ των ωρών 15:30 – 21:30 της 31ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η είσοδος στην κατοικία έγινε κατορθωτή αφού παραβιάστηκε μια από τις μπαλκονόπορτες ενώ  παραλήφθηκαν από τη σκηνή  διάφορα τεκμήρια τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 40χρονης οικιακής βοηθού της κατοικίας από τις Φιλιππίνες  η οποία αφού  ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερη αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της. 

Ο κ Τσαπής προέτρεψε επίσης το κοινό σε περίπτωση που αντιληφθεί οτιδήποτε το ύποπτο να ενημερώνει σχετικά την Αστυνομία για να μπορεί να διερευνηθεί.

Κάλεσε επίσης το κοινό  κατά την απουσία του από το χώρο διαμονής να λαμβάνει επιπρόσθετα προστατευτικά μέτρα κυρίως στις περιπτώσεις που υπάρχουν χρήματα και άλλη περιουσία σημαντικής αξίας.

 

Πηγή : ΚΥΠΕ