Έκρηξη σε αυτοκίνητο στην Λεμεσό


Διαβάστε επίσης, “O καιρός της Κυριακής” και “Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο”.


Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «γύρω στις 03.15 σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 28χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στη Λεμεσό».

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, οφειλόταν στην πυροδότηση εργοστασιακής χάρτινης κυλινδρικής κροτίδας.

 

 

Διαρρήξεις και κλοπές στην Λεμεσό 

 

Τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

 

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 47χρονη, ότι μεταξύ των ωρών 17.10 και 19.15  του Σαββάτου, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της στη Λεμεσό και έκλεψαν από χρηματοκιβώτιο, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, καθώς και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 36.900 ευρώ.

 

Η άλλη καταγγελία αφορά 53χρονη, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 21.00 του Σαββάτου και 01.00 της Κυριακής  άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα της στη Λεμεσό και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, καθώς και χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 23.650 ευρώ.

 

Η τρίτη κατά σειρά καταγγελία έγινε από 60χρονη, η οποία ανέφερε στην Αστυνομία, ότι,  «μεταξύ των ωρών19.00και 21.00 του Σαββάτου, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα της στη Λεμεσό και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 18.250 ευρώ».

 

Όλες οι υποθέσεις διερευνώνται.

 

Πηγή ΚΥΠΕ