Συρία: Ελεύθερη σκοπευτής για να εκδικηθεί το χαμό των παιδιών της (vid)


Διαβάστε επίσης, “Ισχυροί μετασεισμοί στα νησιά του Σολομώντα” και “Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Δύο παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς”.


Την ημέρα η που μια βόμβα χτύπησε το σπίτι της, σκοτώνοντας τα  δύο της μικρά  παιδιά ηλικία 7 και 10 ετών μια  καθηγήτρια  Αγγλικών από το  Aleppo ορκίστηκε να εκδικηθεί.

Ο θηλυκός “Τσε” όπως είναι το παρατσούκλι της είναι μια  ελεύθερη σκοπευτής που  κρύβεται στα συντρίμμια πολυκατοικιών της πόλης και σκοτώνει φαντάρους των κυβερνητικών στρατευμάτων.

Τους τελευταίους μήνες, το Aleppo, η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, έχει γίνει το επίκεντρο του εμφυλίου πολέμου της χώρας. Εκεί η 36χρονη είναι από τις λίγες γυναίκες  ελεύθερους σκοπευτές.


Woman Sniper: ‘Stop Killing’ in Syria από associatedpress

“Μου αρέσει να αγωνίζομαι. Όταν βλέπω  φίλους  μου, στο katiba μου (τμήμα ανταρτών), νεκρούς, θεωρώ ότι πρέπει να σηκώσω το όπλο μου  και να πάρω εκδίκηση”  είπε στη Βρετανική Telegraph.

“Έχω δει περισσότερα από εκατό πτώματα τους τελευταίους μήνες” είπε η  36χρονη.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών υπολογίζει ότι μέχρι στιγμής  60.000 άνθρωποι  έχουν σκοτωθεί στον αιματηρό εμφύλιο, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.