Επίσκεψη Ομήρου στο Στρασβούργο για κατηγορίες κατά της Κύπρου


Διαβάστε επίσης, “ΕΔΕΚ: Καλεί σε συστράτευση υπέρ υποψηφιότητας Λιλλήκα” και “Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Υποδιοικητής της Κεντρικής”.


 

Στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Ομήρου σε δηλώσεις του από την Πάφο ανέφερε πως στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Στρασβούργο θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει και για την πραγματικότητα, όσον αφορά τις ανυπόστατες και συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της Κυπριακής δημοκρατίας για δήθεν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Θα έχω την ευκαιρία, είπε « να συναντηθώ με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς αλλά και με τις πολιτικές ομάδες του όλου φάσματος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Ο κ. Ομήρου εξέφρασε επίσης την ελπίδα όπως με αυτές τις επαφές «θα μπορέσουμε να δώσουμε τα σωστά μηνύματα, και την πραγματική εικόνα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μια χώρα μέλος της ΕΕ, η οποία εφαρμόζει πιστά και με θρησκευτική ευλάβεια όλους τους νόμους και όλες τις συμβάσεις κατά του χρηματοοικονομικού εγκλήματος».

Πηγή ΚΥΠΕ