Έβγαλαν έκτακτο δελτίο για επίθεση ζόμπι!


Διαβάστε ακόμα και δείτε video για τους σεισμούς σε Β. Κορέα, Νησιά Φίτζι και για την αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει η Google.


“Άψυχα κορμιά σηκώνονται από τους τάφους σε πολλές κομητείες της Μοντάνα και επιτίθενται στους ζωντανούς. Προσοχή!”. Θα μπορούσε να είναι η εισαγωγική σκηνή ταινίας του πατέρα των ταινιών ζόμπι, Τζορτζ Ρομέρο.

Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν όμως το μήνυμα που μεταδόθηκε στο KRTV την ώρα που η κανονική ροή προγράμματος ήταν στον “αέρα”.

“Αυτό το μήνυμα δεν προέρχεται από το KRTV, και δεν υπάρχει τίποτα έκτακτο”, ανακοίνωσε αργότερα το κανάλι, διευκρινίζοντας ότι δέχτηκαν επίθεση από χάκερς.

Οι τεχνικοί μας κάνουν έρευνες για να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη”, πρόσθεσε το δίκτυο ζητώντας συγγνώμη από τους έντρομους τηλεθεατές του για την αναστάτωση. Στο μεσοδιάστημα, το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, είχε βομβαρδιστεί με κλήσεις από τους πολίτες.

Στο μήνυμα τους οι χάκερς προειδοποιούσαν τους τηλεθεατές να μείνουν μακριά από τους νεκροζώντανους, “γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι”. Δείτε πως σχολιάστηκε το βίντεο στο reddit, όπου και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.