Υποθεση απαγωγής: Συγκίνηση και ανακούφιση για τον μικρό Σταύρο! (vid)

 

Πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν αναφέρουν ότι ο ηλικίας 18 μηνών Σταύρος βρέθηκε στο κοιμητήριο στον Ύψωνα. Άτομο που περνούσε από την περιοχή άκουσε κλάματα και όταν πήγε κοντά να δει τι γίνεται διαπίστωσε ότι ήταν ενώπιον του μικρού Σταύρου, η τύχη του οποίου αγνοείτο.

Το χαρμόσυνο νέο για όλη την κοινωνία της Κύπρου, έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα, συγκίνηση και ασφαλώς ανακούφιση απ΄όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας του μικρού κι αγωνιούσαν για την τύχη του.

Το παιδί ήτνα ταλαιπωρημένο και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια γι΄αυτό το συμβάν.

Νεότερη ενημέρωση (15:52):

Ο μικρός Σταύρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού.

 

Δείτε πως εξελίχθηκε η υπόθεση μέσα από την ενημέρωση που παρείχε το 24H από τις 10:17 το πρωί:

Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει 18μηνο παιδάκι!

Αν και η διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία και οι προσπάθειές της να εντοπίσει το παιδάκι είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, εντούτοις υπάρχουν ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως έχει απαχθεί.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση του παιδιού έγινε γύρω στις 08:00 το πρωί. Συγκεκριμένα, το αγοράκι βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του παππού του στον Ύψωνα. Ο τελευταίος μπήκε στο σπίτι σε κάποια στιγμή και όταν εξήλθε, το παιδάκι έλειπε.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, κατά την ώρα της εξαφάνισης εθεάθη στην περιοχή αυτοκίνητο ενοικιάσεως γαλάζιου χρώματος.

Το αγοράκι έχει καστανά μαλλιά και φορά μπλε αμάνικο σακάκι. Προτρέπονται όσοι αντιληφθούν κάτι που ίσως να σχετίζεται με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν άμεσα με την αστυνομία.

Νεότερη ενημέρωση (11:00)

Το όνομα του αγοριού είναι Σταύρος Στυλλή. Ο πατέρας του είναι στρατιωτικός και κινητοποιήθηκαν και στελέχη της Εθνικής Φρουράς στη Λεμεσό για να εντοπίσουν το παιδάκι.

Πλέον όλοι κάνουν λόγο για απαγωγή. Εκτός από την μαρτυρία για το αυτοκίνητο (βλ. λεπτομέρειες πιο πάνω), υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις. Η πόρτα της βεράντας του σπιτιού ήταν σφραγισμένη. Άρα το παιδάκι δεν θα μπορούσε να φύγει από το σπίτι.

Νεότερη ενημέρωση (11:17)

Κλειστά αεροδρόμια και λιμάνια, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο οι δράστες ή ο δράστης να διαφύγει από την Κύπρο.

Νεότερη ενημέρωση (14:02)

Ανακρίνεται οικογενειακός φίλος της οικογένειας σε σχέση με την όλη υπόθεση. 

Δηλώσεις Υπουργού

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει σχέδιο δράσης της Αστυνομίας για αντιμετώπιση και διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής του μικρού αγοριού από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς του στη Λεμεσό, συστήνοντας σε όλους υπομονή.

Σε δηλώσεις στη Μεννόγια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χώρου κράτησης απαγορευμένων μεταναστών και κληθείς να αναφέρει που βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του αγοριού, ο Υπουργός είπε πως «είναι στο αρχικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Εχω ενημερωθεί από τον Αρχηγό (της Αστυνομίας) αλλά να κάνουμε λίγη υπομονή».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο δράσης απάντησε «βεβαίως” και πρόσθεσε ότι “πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί το μωρό».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ενδεχομένως οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το αγοράκι στα κατεχόμενα, ο κ. Λουκά συνέστησε «να μην κάνουμε υποθέσεις και να μην απαντούμε σε υποθετικές ερωτήσεις. Να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες».

Νεότερη ενημέρωση (15:14)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακρίνονται πλέον τρία πρόσωπα. Ανάμεσα στα άτομα, είναι και αλλοδαποί που διαμένουν στην περιοχή. 

Νεότερη ενημέρωση (15:40)

Πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε ακόμη επίσημα από την αστυνομία αναφέρει ότι βρέθηκε το 18μηνο αγοράκι σε κοιμητήριο στη Λεμεσό, καλά στην υγεία του.

Δείτε το video μέσα από το οποίο δίνονται λεπτομέρειες για τα ρούχα που φόραγε το παιδάκι: 

 
Απαγωγή αγοριού από 24hcomcy