Ίδρυση αεροπορικής εταιρίας από τον Νίκο Σιακόλα


Διαβάστε επίσης Δεν θέλει “λιβάνισμα” ο Πρόεδρος Χριστόφιας και τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση 


Ένα έργο που με πολλά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την περιοχή το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην περαιτέρω αναβάθμιση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

To έργο θα περιλαμβάνει δύο γήπεδα Golf , με μία λέσχη σε κάθε γήπεδο, ξενοδοχείο πολυτελείας διεθνούς αλυσίδας,  wellness centre, επαύλεις σε αυτόνομα οικόπεδα και άλλες οικιστικές μονάδες υψηλής ποιότητας, ελικοδρόμιο, αθλητικές  εγκαταστάσεις, ιστορικό μουσείο Λίμνης, κέντρο πληροφόρησης για τις χελώνες, εκκλησάκι , πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους και άλλες συναφείς αναπτύξεις και υπηρεσίες. 

Ο κ Σιακόλας ανακοίνωσε επίσης πως θα αναλάβει πρωτοβουλία για να ιδρύσει μια μικρή ευέλικτη βιώσιμη αεροπορική εταιρεία , η οποία θα έχει έδρα το αεροδρόμιο της Πάφου για να εξυπηρετήσει την επαρχία Πάφου και ιδιαίτερα το διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς. “Εμείς πιστεύουμε ότι όταν δημιουργείται ένα έργο πρέπει να το προστατεύεις, να το υποστηρίζεις και να το βοηθάς για να έχει επιτυχία”, συνέχισε, προσθέτοντας ακόμη πως θα προωθήσει την  ίδρυση τουριστικών γραφείων σε πόλεις και προορισμούς. 

Μια κίνηση που αναμένεται να δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στην επαρχία της Πάφου