Οικολόγoι: Καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

 

Οι Κυπριακές Εκλογές μόνο στην EVOBET!


Διαβάστε επίσης, “Εφημερίδες: «Κρίνει τις εκλογές το επόμενο 48ωρο»” και “Τέλος στην προεκλογική εκστρατεία τα μεσάνυχτα”.


 

“Ανεξάρτητα αν ως Κίνημα δεν έχουμε  εμπλακεί στον προεκλογικό η πολιτική μας παρουσία και δράση συνεχίζει σε καθημερινή βάση, ως απόδειξη ότι δεν απέχουμε της πολιτικής. Πολιτική όμως χωρίς πολίτες δεν είναι βιώσιμη”, ανέφερε.

Η κ. Παναγιώτου πρόσθεσε ότι το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών δεν στηρίζει κάποιο υποψήφιο όχι γιατί απέχει αλλά γιατί δεν υπήρχε πλειοψηφική προτίμηση σύμφωνα με το καταστατικό. “Η απουσία συλλογικής υποστήριξης προς ένα υποψήφιο, δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως απουσία πολιτικής παρουσίας και τοποθέτησης. Ως εκ τούτου αύριο τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καλούνται να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της απόφασης του Κυπριακού λαού. Σ’ αυτό το κάλεσμα οφείλουμε να ανταποκριθούμε θετικά και δημιουργικά”, είπε.

“Σε αυτό τον προεκλογικό ακούσαμε πολλά «θα» και πολλά «δεσμεύομαι». Αναμένουμε από τη νέα κυβέρνηση να μετουσιώσει τα «θα» σε πράξη ώστε να περάσουμε πραγματικά και όχι εικονικά στην εποχή της διαφάνειας, της ενότητας, της συμμετοχικότητας, της σύγχρονης διακυβέρνησης, της νέας οικονομίας  και του δίκαιου κοινωνικού κράτους”, πρόσθεσε. 

Η κ. Παναγιώτου κατέληξε λέγοντας ότι “είναι καιρός να περάσουμε από την εποχή της στείρας αντιπαράθεσης και της λασπολογίας, στην εποχή της δημιουργικής συνεργασίας και της κοινής δράσης. Οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλούνται δυνάμεις. Οι ευθύνες πολιτών και πολιτικών είναι τεράστιες”.

Πηγή ΚΥΠΕ