Κακώσεις και μώλωπες στο σώμα του μικρού Σταύρου


Διαβάστε επίσης, “Εμπρησμός αυτοκινήτου στο Αυγόρου” και “2.872 πακέτα καπνού τσιγάρων εντοπίστηκαν στη Λεμεσό”.


Αναφερόμενος στην υπόθεση απαγωγής του 18 μηνών αγοριού στον Ύψωνα, το οποίο διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και κακώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νήπιο, διαπίστωσε πως έφερε κακώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί πως προκλήθηκαν τα τραύματα αυτά. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, συνέχισε, το παιδί πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικία του με τη συνοδεία αστυνομίας.

«Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή στράφηκε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση», είπε ο κ. Σωτηριάδης, ενώ χωρίς να διευκρινίζει αν αυτές οι κατευθύνσεις στρέφονται στο περιβάλλον της οικογένειας, απέκλεισε τα όποια άλλα σενάρια ακούγονται και που πιθανόν να προκαλούσαν ανησυχία σε άλλους γονείς.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, υπενθυμίζοντας ότι «για να προχωρήσει η αστυνομία στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης πρέπει να προκύψουν ασφαλή στοιχεία και μαρτυρίες που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο».

Πηγή ΚΥΠΕ