Κυπριακές σημαίες σε τουρκικό φυλάκιο

 


 Διαβάστε επίσης τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση και για τη δήλωση του «υπουργού οικονομίκών και ενέργειας» του ψευδοκράτους, Σουνάτ Ατούν, για το Φυσικό Αέριο.


Σε επικίνδυνη απόπειρα διασάλευσης της ειρήνης και της ασφάλειας, στη περιοχή του οικισμού των Βρυσούλλων και του Συνοικισμού Αγίου Γεωργίου της Αχερίτου, αποδίδουν στρατιωτικοί και αστυνομικοί κύκλοι,την τοποθέτηση τεσσάρων σημαιών σε μη επανδρωμένο Τουρκικό κατοχικό φυλάκιο στο δρόμο Αμμοχώστου- Αχνας-Δεκέλειας .

Αστυνομικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι την Παρασκευή το βράδυ, άγνωστος η άγνωστοι τοποθέτησαν δύο Κυπριακές και δύο Ελληνικές σημαίες στο με επανδρωμένο Τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο, δίπλα στο εγκαταλελειμμένο από το 1974, Ελληνοκυπριακό εργοστάσιο Salamis Cartoon και σε απόσταση 100-200 μέτρων από το Τουρκικό φυλάκιο στο οποίο δολοφονήθηκε πριν 15 χρόνια Τούρκος στρατιώτης.

Δείτε το βίντεο από το ant1iwo.com: 

Μόλις έγινε αντιληπτή το πρωί του Σαββάτου η παράτολμη ενέργεια σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία ΣΒΑ Δεκέλειας και Αγίου Νικολάου Αμμοχώστου, δεδομένου ότι ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου-Δεκέλειας βρίσκεται στη κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων σε πλάτος 25 μέτρων προς τα κατεχόμενα και 25 μέτρων προς τις ελεύθερες περιοχές. Όταν έφθασαν τα αστυνομικά περιπολικά από την Δεκέλεια και τον Αγιο Νικόλαο στη σκηνή, αντελήφθησαν Τούρκους αξιωματικούς και στρατιώτες να υποστέλλουν και να παραλαμβάνουν τις 4 σημαίες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Αρχηγείο Αστυνομίας και η Εθνική Φρουρά ενημερώθηκαν σχετικά.

ΠΗΓΗ: LARNACA PRESS