Λιλλήκας : Συμφωνούν Αναστασιάδης – Καρογιάν ότι ο Τάσσος ήταν φασίστας;

 


 

Διαβάστε επίσης, “Αναστασιάδης: Άμεση κατάργηση έκτακτου τέλους στο ρεύμα” και “Ομήρου: Συμπαραταχτείτε με υποψηφιότητα Λιλλήκα”.


 

«Ανάμεσα σε 550 χιλιάδες ψηφοφόρους οι κύριοι Νίκος Αναστασιάδης και Μάριος Καρογιάν επέλεξαν να τους προτείνει επίσημα ένας ψυχίατρος που γράφει ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν φασίστας!», είπε ο κ. Λιλλήκας, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου.

Σχολιάζοντας άρθρα του κ. Γιάγκου Μικελλίδη στην εφημερίδα Πολίτης,  ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι ο κ. Μικελλίδης είναι ένα από τα οκτώ πρόσωπα που επέλεξαν οι κύριοι Αναστασιάδης και Καρογιάν για την επίσημη υποστήριξη της υποψηφιότητας Αναστασιάδη και πρόσθεσε ότι «κατά τα άλλα, ένα από τα Mea Culpa του Νίκου Αναστασιάδη ήταν ότι καθύβρισε στο παρελθόν τον Τάσσο Παπαδόπουλο».

«Διερωτώμαι», ανέφερε ο κ. Λιλλήκας, «εάν συμφωνεί ή διαφωνεί ο κ. Αναστασιάδης με τις απόψεις του κ. Μικελλίδη; Αυτός είναι ο σεβασμός που επιδεικνύει στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο;».

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος κάλεσε επίσης τον κ. Καρογιάν και την ηγεσία του ΔΗΚΟ να υπερασπιστούν τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, οποίος «τίμησε και την πατρίδα μας και το κόμμα του».

Πηγή ΚΥΠΕ