Μαλάς καλεί Αναστασιάδη για ξεκαθαρίσματα συναλλαγών


 Διαβάστε επίσης για τη γυναίκα που έπεσε στα σκαλιά της εκκλησίας και μεταφέρθηκε στην εντατική και για την έκθεση της Pimco.


Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς αναφέρεται σε «πρόσφατα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως ορισμένα στοιχεία για συναλλαγές μέσω του δικηγορικού γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη που εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά».

Σε γραπτή του ανακοίνωση το επιτελείο του κ. Μαλά αναφέρει ότι «δυστυχώς μέχρι στιγμής το γραφείο του κ. Αναστασιάδη αποφεύγει να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν επιμένοντας απλώς ότι πρόκειται περί συνήθους επαγγελματικής δραστηριότητας».

Προσθέτει πως «στόχος μας δεν είναι να κατηγορηθεί ο οποιοσδήποτε χωρίς αποδείξεις, ιδιαίτερα όμως τώρα που ξένα δημοσιεύματα εμπλέκουν την Κύπρο σε ανυπόστατα σενάρια για ξέπλυμα χρήματος και η χώρα μας βρίσκεται στο στόχαστρο, είναι προς το συμφέρον όλων μας να γίνει άμεση διερεύνηση της υπόθεσης έτσι ώστε να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Πηγή : ΚΥΠΕ

«Το ορθότερο υπό τις περιστάσεις θα ήταν να αποταθεί το ίδιο το γραφείο του κ. Αναστασιάδη στα αρμόδια όργανα του κράτους και να ζητήσει άμεση  διερεύνηση του θέματος», καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση.