Με αίμα ‘βάφτηκε’ καβγάς για μια γυναίκα στα κατεχόμενα


Διαβάστε επίσης τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση και για τη δήλωση του «υπουργού οικονομίκών και ενέργειας» του ψευδοκράτους, Σουνάτ Ατούν, για το Φυσικό Αέριο.


Οι τ/κ εφημερίδες αναφέρονται σε νύχτα εγκλήματος με την Κίπρις να επισημαίνει στον τίτλο της ότι «Το μυστικό του φόνου θα το λύσει ο μπαρμπέρης». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο κουρείο βρισκόταν οι Μπεκίρ Κούλογλου, 50 χρόνων και ο γιος του Χασάν, 26 χρονών. Τρεις άνδρες μιας άλλης οικογένειας, ο 21χρονος Ουμούτ Τας, ο 16χρονος αδερφός, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιείται επειδή είναι ανήλικος, και ο 80χρονος παππούς τους, Αχμέτ Τας μπήκαν στο κουρείο και άρχισαν να μαλώνουν με τους δύο άλλους άνδρες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν ο Ουμούτ Τας έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στο κεφάλι τον Μπεκίρ Κούλογλου σκοτώνοντάς τον επιτόπου και τραυματίζοντας τον 26χρονο γιο του, Χασάν. Τραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος και ο 80χρονος Αχμέτ Τας. Ο Ουμούτ Τας παραδόθηκε, όπως αναφέρεται, μετά από λίγο φέροντας και το όπλο του εγκλήματος, στην «αστυνομική διεύθυνση» της κατεχόμενης Κερύνειας. Μεταξύ των δύο οικογενειών, γράφει ο Τύπος, υπήρχε έχθρα που αφορούσε μια γυναίκα, χωρίς να δίδει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η «αστυνομία» συνέλαβε και τον 16χρονο αδερφό του δράστη του φόνου και σήμερα αναμένεται η προσαγωγή τους στο «δικαστήριο» για προσωποκράτηση. Η Κίπρις σημειώνει ότι ο Ουμούτ Τας υποστήριξε πως διέπραξε τον φόνο γιατί πέρυσι τον Μάρτιο ο Χασάν Κούλογλου είχε χτυπήσει άσχημα μια φίλη του. Ο Ουμούτ Τας είχε απασχολήσει την «αστυνομία» το 2011 για υπόθεση ληστείας.

Τον τ/κ Τύπο έχει απασχολήσει επανειλημμένα η αύξηση του εγκλήματος στα κατεχόμενα. Καβγάδες, ξύλο και απόπειρες φόνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ