Ομήρου: Συμπαραταχτείτε με υποψηφιότητα Λιλλήκα


Διαβάστε επίσης, “Εφημερίδες: «Μακρύς ο δρόμος με Pimco»” και “Θρίλερ για το ποιος θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές”.


Λέγοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα και όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε μια καινούργια ενότητα με το όραμα μιας ελεύθερης, ενωμένης, ευημερούσας και κοινωνικά δίκαιης Κύπρου».

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Χλώρακα, ο κ. Ομήρου είπε ότι «στις Προεδρικές Εκλογές στις 17 του Φεβρουαρίου  θα κριθεί για τα επόμενα πέντε χρόνια τόσο η διαχείριση του μεγάλου εθνικού μας θέματος όσο και η ανάγκη για το ξαναζωντάνεμα της Κυπριακής οικονομίας» σημειώνοντας ότι «ενώπιον του λαού μας υπάρχουν δύο επιλογές».

Ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ εξήγησε ότι «η μία επιλογή είναι αυτή που προτείνεται από τους δύο πόλους του πολιτικού συστήματος και η οποία εγγυάται την ανακύκλωση των συνταγών του παρελθόντος με εμμονές σε μια χρεοκοπημένη στρατηγική στο εθνικό μας θέμα και είτε νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και πρακτικές στην οικονομία είτε σε αγκυλωμένες και δογματικές νοοτροπίες, κρατισμού και αδιεξόδων στην οικονομία».

Η  άλλη επιλογή, είπε ο Γιαννάκης Ομήρου, «είναι η επιλογή της ανανέωσης, του εκσυγχρονισμού του κράτους και των θεσμών, της απαλλαγής από τις ζημιογόνες υποχωρήσεις στο εθνικό μας θέμα, της υιοθέτησης μιας καινούργιας  εθνικής στρατηγικής για επανατοποθέτηση του Κυπριακού και μιας οικονομικής πολιτικής σύγχρονης, αποτελεσματικής που θα προστατεύει τους αδύνατους, θα αξιοποιεί την επιχειρηματικότητα και θα προωθεί την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη».

«Αυτή την πορεία εγγυάται η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα. Μια υποψηφιότητα χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος, με ριζοσπαστικές προτάσεις που θα αξιοποιούν όλες τις ζωντανές δυνάμεις της Κυπριακής κοινωνίας. Με μια κρυστάλλινη πρόταση μιας εθνικής στρατηγικής διαχείρισης του Κυπριακού χωρίς τις ομιχλώδεις και δικολαβίστικες διατυπώσεις των ανθυποψηφίων του», είπε ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ.

Πηγή ΚΥΠΕ