Αρχιεπίσκοπος: Ότι βγάλει η ττενέκκα (vid)

 


Διαβάστε επίσης ΑΚΕΛ: “Μπράβο σε Χριστόφια και Κυβέρνηση για Ρωσικό δάνειο” και Χουριέτ για Αρχιεπίσκοπο: «Άκουσε για χρήματα και ξέχασε τον εχθρό»


Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος με αφορμή τα όσα είχαν ειπωθεί για για το ρωσικό δάνειο και την προσπάθεια κάποιων ιερωμένων να “χρεωθούν” την επιτυχία για την καταβολή οικονομικής βοήθειας από την Ρωσία. Ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κύπρου είπε χαρακτηριστικά “Νομίζω, δεν μας τιμά να ασχολούμεθα με αυτό το θέμα, εκείνος που κάνει το καθήκον του το ξέρει ο Θεός και δεν είναι ανάγκη να το διαλαλεί, αυτό έχω να πω”.

Δείτε το βίντεο από το ant1iwo.com: 

Σχετικά με τις Προεδρικές Εκλογές είπε με χιουμοριστική διάθεση:“Όπως βλέπετε και εσείς, βλέπουμε και εμείς, βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις, τους ευχόμεθα καλή τύχη όλους. Κατά τον Πρόεδρο Κληρίδη, ότι βγάλει η ττενέκκα.”

Καταλήγοντας σχολίασε τις εργασίες που πρόκειται να ξεκινήσουν στην Ιερά Μονή του Αποστόλου Ανδρέα λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να μπει τροχοπέδη στις εργασίας και ότι όλα θα γίνουν με βάση τα πρότυπα του των σχεδίων του Πανεπιστημίου Πατρών. Η διαδικασία κατέληξε αναμένεται να είναι χρονοβόρα.