ΔΗΚΟ: Ουαί και αλίμονο αν Κυβερνήσει ξανά το ΑΚΕΛ


Διαβάστε επίσης τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση και για τη δήλωση του «υπουργού οικονομίκών και ενέργειας» του ψευδοκράτους, Σουνάτ Ατούν, για το Φυσικό Αέριο.


Το ΑΚΕΛ «ενσπείρει διχαστικά ζιζάνια και δια της τρομοκράτησης να προσπαθεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους τους», αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ σε απάντηση δηλώσεων που έγιναν νωρίτερα από τον Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ.

« Ουαί και αλίμονο αν υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα συνέχισης της διακυβέρνησης του τόπου από το ΑΚΕΛ, είτε με τον  κ. Μαλά είτε με τον δορυφόρο του Γ. Λιλλήκα», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «εμείς, αντί για ζιζάνια, σπέρνουμε τους σπόρους της ενότητας και της ευθύνης για να πρασινίσει η καμένη γη που αφήνει πίσω της η απερχόμενη κυβέρνηση».

Το ΔΗΚΟ εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «θα δώσει μια καθαρή και ισχυρή εντολή για μια νέα αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα, για μια νέα εποχή» και ότι στις 17 του μήνα «με μια ισχυρή λαϊκή εντολή θα ανατείλει μια νέα εποχή, μια εποχή εθνικής συνεννόησης, κοινωνικής συναίνεσης, πολιτικής τόλμης, συλλογικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμιστικής πνοής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ