Πάφος: 88 καταγγελίες μετά την εκστρατεία αστυνομίας


 Διαβάστε επίσης τα αποτελέσματα από νέα δημοσκόπηση και για τη δήλωση του «υπουργού οικονομίκών και ενέργειας» του ψευδοκράτους, Σουνάτ Ατούν, για το Φυσικό Αέριο.


Εκστρατεία με στόχο την προσπάθεια περιορισμού του φαινόμενου της ηχορύπανσης αλλά και πρόληψης των σοβαρών τροχαίων παραβάσεων διενήργησε χθες η τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον  Ειδικό Ουλαμό μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης μεταξύ των ωρών 20:00 χθες το βράδυ με 5:00 σήμερα τα ξημερώματα, η Αστυνομία προχώρησε σε 88 καταγγελίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκεκριμένα σε  20 ελέγχους που διενεργήθηκαν σε μηχανοκίνητα οχήματα για θορύβους καταγγέλθηκαν 2 πρόσωπα για θορυβώδης εξάτμιση και ηχορύπανση.

Επίσης, η Αστυνομία προχώρησε σε μια καταγγελία για οδήγηση μοτοποδηλάτου χωρίς άδεια οδήγησης, 3 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, μια καταγγελία για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, μια καταγγελία για οδήγηση χωρίς κράνος, 21 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 5 καταγγελίες για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, και 37 καταγγελίες για αλκοτέστ.

Επίσης, η Αστυνομία προχώρησε σε 12 καταγγελίες για άλλες παραβάσεις, σε μια σύλληψη για πρόκληση ανησυχίας και μέθης, και σε μια σύλληψη για άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της εκστρατείας διενεργήθηκαν 370 έλεγχοι αλκοτέστ.

 Πηγή : ΚΥΠΕ