Πάφος: Εισέβαλε σε σπίτι τους ξυλοφόρτωσε και συνελήφθη


Διαβάστε επίσης: Καταγγελία στην Πάφο: Μπήκε στο σπίτι τους, τους έδειρε και τα ‘σπασε!


Συνελήφθη 33χρονος σχετικά με την  υπόθεση που διερευνά η αστυνομία εναντίον του για   συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος,  πλημμελήματος, απαίτηση περιουσίας με σκοπό την κλοπή, επίθεση, παράνομη είσοδο και κακόβουλη ζημιά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έχει διενεργήσει η αστυνομία το κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος παραπονούμενος με 46χρονο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην αστυνομία από 45χρονο, χθες  στις 7 περίπου το απόγευμα  33χρονος μετέβη στην οικεία του (45χρονου)  στην Πάφο, εισήλθε σε αυτή και κρατώντας τσεκούρι , όπως είπε, του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε σε διάφορα μέρη του σώματος του».

Επίσης  πρόσθεσε ο  κ. Τσαπής, ο 33χρονος επιτέθηκε με τα χέρια του και χτύπησε τη σύζυγο του 45χρονου και εν συνεχεία με το τσεκούρι προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα οικιακά σκεύη .

Τόσο ο 40χρονος όσο και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθηκαν.

Η αστυνομία ανακρίνει τόσο τον 33χρονο όσο και τον 46χρονο, οι οποίοι αναμένεται να κατηγορηθούν και να αφεθούν ελεύθεροι. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ