Παγκύπρια Συγκέντρωση Αναστασιάδη: «Ισχυρή και καθαρή εντολή!»

 

Στην όλη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκος Ερωτοκρίτου και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ Μάριος Κάρογιαν.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο διακεκριμένος Κύπριος επιστήμονας δρ Φίλιππος Πατσαλής ο οποίος αφού πρώτα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οφείλου όλοι να ενώσουν δυνάμεις γύρω από τον Νίκο Αναστασιάδη, κάλεσε τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας στο βήμα.

Η όλη συγκέντρωση έκλεισε με την συναυλία της ελπίδας του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 Ισχυρή και καθαρή εντολή

Ισχυρή και καθαρή εντολή ζήτησε από τους πολίτες της Κύπρου απόψε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση πριν τις εκλογές, υποσχόμενος στους νέους ότι θα εργαστεί για το παρόν και το μέλλον τους.

Μιλώντας στο Στάδιο “Ελευθερίας – Τάσσος Παπαδόπουλος”, ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι «από τη Δευτέρα οι ουρανοί καθαρίζουν». Απευθυνόμενος προς τους νέους ο υποψήφιος Πρόεδρος δεσμεύθηκε ότι συνάπτει μαζί τους «συμβόλαιο τιμής». «Θα εργαστούμε για σας. Για το παρόν και το μέλλον σας», υποσχέθηκε.

 

Μήνυμα Κάρογιαν

Μήνυμα αλλαγής, ελπίδας και απεγκλωβισμού από τους διχασμούς του παρελθόντος έστειλε απόψε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ενώ εξήρε τον κόσμο του ΔΗΚΟ για τον πατριωτισμό, την υπευθυνότητα και τη διορατικότητά του.

«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ παρόντες σε αυτό το συλλαλητήριο της νίκης», είπε και πρόσθεσε: «σε αυτή την πανστρατιά της ελπίδας για τη σωτηρία της πατρίδας. Σε αυτή τη λαοθάλασσα μίας συντριπτικής πλειοψηφίας που ενώνει τις δυνάμεις της δημιουργίας».