Πάτρα: Ταξιτζής έβλεπε τσόντες μέσα στο ταξί!

 


Διαβάστε επίσης, “Πωλήθηκε ο ελληνικός δορυφόρος” και “Ελλάδα: Τα ΟΥΚ βρήκαν την νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης”.


 

Πεδίο «μάχης» έγινε το κάτω μέρος κεντρικής πλατείας της Πάτρας στο σημείο όπου κάνουν πιάτσα τα ταξί.

Αφορμή για να πέσουν ακόμα και ψηλές στάθηκε ένας οδηγός ο οποίος λόγω της αναδουλειάς που έχει πέσει τον τελευταίο καιρό, το έχει ρίξει στην παρακολούθηση ταινιών μέσα στο ταξί.

Μόνο που έχει προτίμηση σε συγκεκριμένη …τεχνοτροπίας , αισθητικής και σκηνοθεσίας ταινίες καθώς αυτές ξεπερνούν την κατηγορία των αισθησιακών και εντάσσονται στην ενότητα των σκληρών πορνό.

Το κακό όμως δεν άργησε να γίνει καθώς μερίδα συναδέλφων του που αντελήφθη τι γίνεται, θεώρησε πως με τέτοιες συμπεριφορές δυσφημίζεται ο κλάδος, με αποτέλεσμα να απαιτήσει από τον συνάδελφο να σταματήσει αυτό το βιολί, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθεί όλος ο κλάδος.

Παρά τις υποδείξεις ο …θερμόαιμος οδηγός δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα την νύχτα της περασμένης Πέμπτης να ανάψουν τα αίματα , με αποτέλεσμα όταν οδηγοί του απαίτησαν να σταματήσει την προβολή τσόντας μέσα στο αυτοκίνητο να πέσει ξύλο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν αφού χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Η ιστορία δεν έχει  λήξει αφού το θέμα έχει φτάσει στο σύλλογο ενώ γνώστης της υπόθεσης και των όσων συνέβησαν σε κεντρική πιάτσα της Πάτρας, είναι και η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.