Καταγγελία στο 24H: Η πορνεία ανθεί στον μόλο της Λεμεσού! (vids)

 


Διαβάστε επίσης: 24H για πολύτεκνους: Απόπειρες αυτοκτονίας για ένα κομμάτι ψωμί! (vid) και… 24Η: Θαυματουργό εμβόλιο για καρκίνο και στην Κύπρο!(vids)


 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ

Κι αυτή η ντροπιαστική εικόνα καλλιεργείται με τις ευλογίες αστυνομίας και της Πολιτείας. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει στο 24h.com.cy, ο βουλευτής ΔΗΣΥ Λεμεσού Αντρέας Κυπριανού.

Η ειδυλλιακή παραλία του μόλου μιας τεράστιας έκτασης φυσική ομορφιά, αμαυρώνεται από τις πράξεις επιτήδειων και εκμεταλλευτών. Γυναίκες διαφόρων φυλών με κάθε ηλιοβασίλεμα βγαίνουν για αγοραίο έρωτα και καλύπτουν όλη την παραλιακή έκταση.

Πλησιάζουν οικογενειάρχες, νεαρούς, συνταξιούχους και κάθε άντρα που τυγχάνει να κάνει την βόλτα του για να του πουλήσουν έρωτα. Δυστυχώς, σε αυτή την περιοχή, βολτάρουν οικογένειες, μικρά παιδιά, παππούδες με τα εγγόνια τους. Όλοι αυτοί μαζί με τους τουρίστες, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι αναγκασμένοι να βιώνουν αυτό το φαινόμενο.

Το θέαμα αποκρουστικό, η αστυνομία το γνωρίζει αλλά όπως μας είπε ο κ. Κυπριανού, η αστυνόμευση για το μεγαλύτερο δήμο της Κύπρου αριθμεί μόλις στα 600 άτομα, τι να προλάβουν να σώσουν;

Για μερικά ευρώ οι γυναίκες θυσιάζουν την αξιοπρέπεια τους και μάλιστα μπροστά στα μάτια όλων και κυρίων μικρών παιδιών που τυγχάνει να βολτάρουν στο μόλο με τους γονείς τους.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ εκφράζει το παράπονο και την αγανάκτηση του και καταθέτει εισηγήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προλάβουν τα χειρότερα…το παιχνίδι του αγοραίου έρωτα κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί!

Ο κύριος Κυπριανού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παρουσιάζουμε στο 24H,  κατήγγειλε τα σοβαρά προβλήματα της πόλης του σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να βρεθούν λύσεις.

Δείτε τη συνέντευξη:


Α. Κυπριανού- Βουλευτής ΔΗΣΥ- Λεμεσός (Α) από 24hcomcy

 

 


Α. Κυπριανού- Βουλευτής ΔΗΣΥ- Λεμεσός (Β) από 24hcomcy