Στεφάνου: Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια του Αναστασιάδη


 

Οι Κυπριακές Εκλογές μόνο στην EVOBET!

 Διαβάστε επίσης, “Οικολόγoι: Καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες” και “Εφημερίδες: «Κρίνει τις εκλογές το επόμενο 48ωρο»”.


Σε «προσβλητικά και υβριστικά σχόλια» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια από τον υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νίκο Αναστασιάδη, αναφέρεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «δεν είναι με έκπληξη που ακούσαμε τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, το βράδυ της Πέμπτης, σε εκπομπή στην τηλεόραση του ΡΙΚ να επιτίθεται με υβριστικά και με προσβλητικά λόγια προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος συνεχίζει αναφέροντας ότι «ο κ. Αναστασιάδης συχνά επιτίθεται με τέτοιο τρόπο ‘ξεχνώντας’ τις εντολές των επικοινωνιολόγων του να παρουσιάζει ένα ήπιο πρόσωπο».

«Αυτές οι εξάρσεις του κ. Αναστασιάδη αποτελούν δείγμα του τι πρέπει να αναμένει ο κυπριακός λαός από αυτόν αν και εφόσον εκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Στεφάνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ