Ροζ ταινία στα ερείπια της Άκουιλα

 


Διαβάστε επίσης, “Aπίστευτο: Εννιάχρονη έγινε μητέρα στο Μεξικό!” και “Έβρισε τον δικαστή και έφαγε φυλάκιση 30 ημερών! (vid)”.


 

Σε  Ροζ ταινία στα ερείπια της  l’Aquila ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ο δικηγόρος της   Cicciolina , Luca Di Carlo.

Σύμφωνα με το σενάριο η ταινία θα έχει πολιτικό περιεχόμενο μιας και σε αυτήν θα υπάρχουν αναφορές σε πολιτικά σκάνδαλα που είδαν το φως τη δημοσιότητας μετά το φονικό σεισμό στην πόλη.

Η ταινία θα αναφέρεται στα πολιτικά σκάνδαλα της Ιταλίας, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή της l’Aquila.

Σε δήλωση του ο Di Carlo αναφέρει “Η ταινία θα καταδικάσει τη δράση των θεσμών που εκμεταλλεύθηκαν την τραγωδία της l’Aquila  και την ίδια στιγμή θα απογυμνώσει την ιταλική πολιτική των σκανδάλων, την πολιτική που δεν άλλαξε ποτέ, ή μάλλον χειροτέρευσε. Μέσα συμπεριλαμβάνονται όλα, από τη διαφθορά, το εμπόριο γύρω από το σεξ, το σκάνδαλο της vallettopoli, μέχρι τα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα. Πρόκειται για μια περίληψη της Ιταλίας στα χειρότερά της”

Ο δικηγόρος  ίδρυσε μαζί με την  Cicciolina  το κόμμα Dna Δημοκρατία, Φύση, Αγάπη, είχε στο παρελθόν εμπειρία ως ηθοποιός, όχι μόνο σε ροζ ταινίες.“Σκοπός μου δε, είναι να εμπλέξω ντόπιους που έζησαν το σεισμό, για να απαθανατίσω το βλέμμα τους και τα βαθύτερα συναισθήματά τους”.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.