Για ανθρωποκτονία συνελήφθη η Βουλγάρα με το βρέφος


Διαβάστε επίσης: Φρικη: Νεκρό βρέφος σε σκουπίδια στη Σωτήρα


H κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη της στην αγροικία όπου εργαζόταν στη Σωτήρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα το πρωί διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους. Εκ πρώτης όψεως η κ. Αντωνίου ανέφερε ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό. Ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ύστερα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν.

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες στα μεσάνυκτα την 41χρονη, ύστερα από δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση απόκρυψης τοκετού. Ωστόσο μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροτομή, η Αστυνομία με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης συνέλαβε το μεσημέρι τη γυναίκα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η 41χρονη Βουλγάρα νοσηλεύεται από χθες το πρωί εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τον εργοδότη της με ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί συνεχίζουν και σήμερα να χορηγούν αίμα στη γυναίκα η οποία έφτασε στην Κύπρο πριν από μόλις τέσσερις μήνες και άρχισε να εργάζεται σε αγροικία στη Σωτήρα.

Η γυναίκα ανέφερε στους γιατρούς το απόγευμα ότι προτού παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο με αιμορραγία, είχε γεννήσει μόνη και αβοήθητη ένα νεκρό κοριτσάκι. Η Αστυνομία που μετέβη στην αγροικία εντόπισε τη σορό νεογέννητου βρέφους τυλιγμένη σε πετσέτες και πεταγμένη στα σκουπίδια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ