” Το HOTDOC θέλει να δυσφημήσει τον Ν. Αναστασιάδη”


Διαβάστε επίσης Παράταση ως τις 25/2 για τις άδειες κυκλοφορίας και Για ένα καλύτερο…μνημόνιο 


Σχετικά με το θέμα για δανειακή σύμβαση μεταξύ των εταιρειών του Γραφείου Compaservus (Nominees) Ltd και Mareplex Services Ltd και της SOVINBANK, σύμβαση η οποία, όπως δηλώνει το δικηγορικό γραφείο, “ουδέποτε υπήρξε”, όπως “ψευδώς” δημοσιεύει το συγκεκριμένο περιοδικό.

“Επειδή οι ισχυρισμοί σας είναι ψευδείς και κακόβουλοι και στόχο έχουν τη δυσφήμηση του δικηγορικού μας γραφείου, αλλά και του υποψηφίου κ. Νίκου Αναστασιάδη”, γράφει το δικηγορικό γραφείο “Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεταίροι” σε σημερινή του ανακοίνωση και απευθυνόμενο στο περιοδικό HOTDOC, “σας καλούμε όπως αναρτήσετε άμεσα την παρούσα στον ίδιο χώρο της ιστοσελίδας σας, επιφυλασσόμενοι, εάν επαναλάβετε τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, να λάβουμε όλα τα ενδεικνυόμενα νομικά μέτρα”.

Στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου “Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεταίροι”, την οποία υπογράφει ο Διευθύνων Συνεταίρος Στάθης Λεμής, γίνεται αναφορά σε “κακόβουλα και καθ` υποβολή ψευδή δημοσιεύματα του περιοδικού HOTDOC”, δίδοντας συγκεκριμένες απαντήσεις και δηλώνοντας ότι η πρακτική του γραφείου στα συγκεκριμένα θέματα είναι η ίδια “που ακολουθείται από όλα τα δικηγορικά γραφεία ή ελεγκτικούς οίκους ανά το παγκόσμιο”.

“Όσον αφορά τους ισχυρισμούς για την εταιρεία Makra Investments Ltd και την, ως αφήνετε να νοηθεί, ύποπτη συναλλαγή ύψους 50.000.000 δολαρίων, σας εσωκλείουμε επιστολή που δόθηκε από το γραφείο μας σε πανομοιότυπο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα υποστηρικτών του κ. Γιώργου Λιλλήκα, ενός των υποψηφίων για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας” και απαξιώ βεβαίως να ασχοληθώ με την εσκεμμένη κακόβουλη διασύνδεση της ως άνω αναφοράς με το δημοψήφισμα του 2004″.

Επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, “οι εξίσου κακόβουλοι ισχυρισμοί σας για δήθεν δάνειο ύψους 9.917.050 ευρώ από την εταιρεία Compaservus (Nominees) Ltd, όχι μόνον είναι ανακριβέστατοι και ψευδείς, αλλά, εκτός από του να πλήξουν την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Αναστασιάδη, πλήττουν και την αξιοπιστία της Κύπρου ως χρηματοπιστωτικού κέντρου, σε μίαν εποχή, κατά την οποία ενορχηστρωμένα ξένα κέντρα, με πληθώρα δημοσιευμάτων, φέρουν την Κύπρο ως χώρα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ