Βανδαλισμοί σε Λάρνακα και Άχνα


Διαβάστε επίσης για το διαγωνισμό του 24Η και ψηφίστε ποιος πιστεύεται ότι ήταν ο νικητής του Debate και για το σκαμπίλι που έφαγε η Κύπρος στο Eurogroup.


Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθηκαν στη Λάρνακα για διαρρήξεις σχολείων.

Οκτώ διαρρήξεις και κλοπές από Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία στη Λάρνακα απ’ όπου άγνωστοι είχαν πάρει αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, φαίνεται ότι έχει εξιχνιάσει η Αστυνομία ύστερα από τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Συγκεκριμένα, χθες η Αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι Βούλγαρος είχε στην κατοχή του ηλεκτρονικό υπολογιστή για τον οποίο ηγέρθηκαν υποψίες ότι δυνατόν να ήταν κλοπιμαίος. Όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον Βούλγαρο και του ζήτησαν εξηγήσεις, αυτός τους παρέπεμψε σε άλλο πρόσωπο από το Μπαγκλαντές, το οποίο φαίνεται να είχε πουλήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Από εκεί η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη δύο Ελληνοποντίων 17 και 18 χρόνων, οι οποίοι και παραδέχθηκαν διαρρήξεις και κλοπές από σχολεία.

Η Αστυνομία αναζητεί ακόμα ένα Ελληνοπόντιο 18 χρόνων, ενώ ήδη έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών 

Έκρηξη έξω από το κτίριο Κοινοτικού Συμβουλίου Δάσους Αχνας.

Μικρής έκτασης ζημιές προκλήθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις έντεκα χθες βράδυ έξω από το κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου Δάσους Αχνας.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία και απέκλεισε το χώρο και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε έρευνες. 

Πηγή: ΚΥΠΕ