Μητσόπουλος: ”Είμαι ικανοποιημένος που δεν κουρεύονται ευρωπαϊκοί πόροι”


 

Διαβάστε επίσης: Την συμφωνία με την Τρόϊκα για τις μετοχές της ΤΚ 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, μετά από συντονισμένα διαβήματα του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων σε απόλυτη πάντοτε συνεργασία με τη διαπραγματευτική ομάδα της Κυβέρνησης που βρίσκεται σε διαβούλευση με την τρόικα, αποτράπηκε οριστικά το ενδεχόμενο «κουρέματος» ευρωπαϊκών πόρων που διατίθενται για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.  

“Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για τη θετική αυτή εξέλιξη. Εξέλιξη που διασφαλίζει την ομαλή ροή πόρων από τα ευρωπαϊκά ταμεία προς την Κύπρο, αλλά και την απρόσκοπτη συνέχιση των πολύ σημαντικών συγχρηματοδοτούμενων έργων που είτε βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, είτε πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν”, αναφέρει η ανακοίνωση.  

Προστίθεται ότι το οδικό έργο του κάθετου δρόμου στη Λεμεσό (που συνδέει το λιμάνι με το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων) και η βελτίωση της οδού Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι συγχρηματοδοτούμενα έργα και με την εξέλιξη αυτή η κατασκευή τους θα συνεχίσει απρόσκοπτα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ